در رابطه با شکر نيز قيمت جديد بر اساس تصميم شرکت بازرگاني دولتي ايران صورت گرفته و بديهي است قند و شکر موجود در بازار نيز مي بايست بر اساس قيمت هاي خريد و سود در نظر گرفته شده قانوني مباشر و فروشنده به فروش برسد.
به اطلاع همکاران محترم شاغل در رسته توليد فرآورده هاي لبني مي رساند هنگام تهيه شير خام از دامدار، دريافت فاکتور خريد الزامي است و کليه واحدهاي صنفي عرضه کننده موظفند با در نظر گرفتن درصد ضرايب سود و هزينه هاي خرده فروشي کالا مصوب هيئت تعيين و تثبيت کالاها، حداکثر 15درصد سود مجاز نسبت به قيمت خريد مستند به فاکتور رسمي، کالاهاي خود را به مصرف کننده عرضه کنند.
اتصال دستگاه هاي کارتخوان خرده فروشي ها به سامانه هاي خريد هوشمند به استناد اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، با توجه به نزديک بودن امکان تخصيص ارز ترجيحي کالاهاي اساسي و انواع يارانه ها به صورت هوشمند و همچنين در دستور کار بودن طرح هاي عرضه مستقيم کالا به گروه هاي منتخب جامعه، تحت عنوان «سامانه اعتبار يارانه اي هوشمند» يا «سايه»، واحدهاي صنفي متقاضي دريافت و توزيع کالاهاي اساسي، الزامي است تا نسبت به ثبت اطلاعات دستگاه هاي کارتخوان واحد صنفي خود در سايت اينترنتي به آدرس زير اقدام کنند. http://pos.iranianasnaf.ir
به گزارش خبرگزاري ايرنا اراک، رئيس اتحاديه صنف خواربار و لبنيات شهرستان اراک در مصاحبه اي با اين خبرگزاري گفت: يک هزار و 6 تن انواع کالاهاي اساسي از ابتداي امسال با هدف تنظيم بازار در اراک توزيع شد. حسين عباسي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين اقلام شامل 226 تن برنج تايلندي، 235 تن برنج هندي، 360 تن شکر و 185 تن قند است. وي اظهار داشت: قيمت هر کيلوگرم اقلام توزيعي به ترتيب شامل برنج تايلندي 12 هزار و 500 تومان، برنج هندي 18 هزار و 500 تومان، شکر 13 هزار و 300 تومان و قند نيز 10 هزار و 500 تومان به قيمت مصرف کننده توزيع شده است. رئيس اتحاديه صنف خواربار و لبنيات شهرستان اراک گفت: 25 تن برنج تايلندي سهميه ديماه اراک است که براي دسترسي آسان واحدهاي صنفي توزيع کننده به همراه آدرس در فضاي مجازي اراک منتشر ميشود. 2 هزار و 735 واحد پروانه دار خواربار فروشي در اراک فعاليت دارند که شامل عطاري و سوپر مارکت است. 57 هزار صنف مختلف زير نظر 37 اتحاديه صنفي در نقاط مختلف استان مرکزي فعاليت دارند.